Ekonomi

Tuna Çetinkaya, Colendi Menkul Değerler’in Genel Müdürü Oldu

Tuna Çetinkaya, Colendi Menkul Değerler’in Genel Müdürü oldu. Türkiye’nin önde gelen yatırım şirketlerindeki 18 yıllık tecrübesini Colendi Menkul Pahalar çatısına taşıyan Çetinkaya, şirketin sunduğu yenilikçi araçların çeşitlendirilmesine ve şirketin sürdürülebilir büyümesine öncülük edecek.

Dünyanın önde gelen fintech platformlarından Colendi’nin iştiraki olan Colendi Menkul Değerler’in genel müdürlüğüne Tuna Çetinkaya atandı. Türkiye’nin önde gelen yatırım şirketlerinde 18 yıllık tecrübesi bulunan Çetinkaya, şirketin her seviyedeki yatırımcıya sunduğu hizmetleri, sermaye piyasası yatırımcılarına sunduğu yenilikçi platformlar ve çözümlerle çeşitlendirerek büyümesini sürdürmesine öncülük edecek.

Colendi Kurucu Ortağı ve Colendi Menkul Pahalar Yönetim Kurulu Lideri Bülent Tekmen, “Tuna Çetinkaya gibi başarılı ve saygın bir ismin aramıza katılmasından büyük mutluluk duyuyoruz” diyerek, “Colendi Menkul Değerler ile kullanımını demokratikleştiren ve yaygınlaştıran çözümler sunuyoruz. Gömülü finansal teknolojiler alanında finansal enstrümanlar “Her seviyeden yatırımcının New York Stock Exchange (NYSE) ve NASDAQ gibi ABD’nin önde gelen borsalarına lot altı yatırım yapabilmesi için Türkiye’de bir ilke imza attık, BİST dışında. Bugüne kadar yakaladığımız hızlı ve sürdürülebilir büyümenin Tuna Çetinkaya liderliğinde daha da güçleneceğine inanıyoruz.”

Çetinkaya: “Önümüzde heyecanlı bir yol var”

Tuna Çetinkaya, “Kurulduğu günden bu yana Colendi Menkul Değerler’in yatırımcıların yeni yatırım araçlarına erişimini demokratikleştiren yaklaşımını ve uyguladığı yenilikleri yakından ve takdirle takip ediyorum. Bu yetenekli ekibe katılmaktan büyük gurur duyuyorum. dünya finans ve yatırım yapısı hızla dönüşüyor, Önümüzde heyecanlı bir yol var, Colendi Menkul Değerler’in getirdiği yenilikçi rüzgar, yeni araçlar ve yatırımlarla büyüyeceğimiz bir dönem bizi bekliyor.”

Verilen bilgilere göre; Colendi Menkul Değerler, sermaye piyasalarında yatırımcılar için sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ve analiz odaklı hizmet anlayışını benimseyerek sermaye piyasalarında katma değer yaratmaktadır. Ayrıca New York Menkul Kıymetler Borsası, Nasdaq gibi ulusal ve uluslararası sermaye piyasalarına erişim, altı lotluk hisseleri TL cinsinden alıp satma imkanı sunmaktadır. 2021 yılında kurulan Colendi Securities, sermaye piyasalarının gelişimini desteklemeyi ve erişilebilirliğine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu