Haber

Vatandaş Güvenilir Ürünlerin Adresi Ege Et’i Tercih Ediyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi iştiraki Halk Ege Et; Ekonomik, hijyenik, kaliteli ve ekonomik ürünleri ile özellikle et ve et ürünlerinde vatandaşların ilk tercihi olmaktadır. Aydın ve İzmir’deki Halk Ege Et pazarları günün her saati dolup taşarken, vatandaşlar pazarlarda kadın kooperatiflerinin çalışmalarına ekonomik olarak ulaşabiliyor. Vatandaşlar, özellikle son dönemlerde ekonomik olarak zorlandıklarını ve kaliteli işleri uygun fiyata kendilerine teslim ettiklerini ifade eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Hasret Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Aydın ve İzmir’de 14 hal ile vatandaşların başta et ve et ürünleri olmak üzere temel mutfak ihtiyaçlarını karşılayan Halk Ege Et hallerinde uzun kuyruklar oluşuyor. Vatandaşlar, eserlerin ekonomik olmasının yanı sıra Aydın Büyükşehir Belediyesi kalitesiyle kendilerine sunulması nedeniyle Halk Ege Et’ten alışveriş yapmayı alışkanlık haline getirdiklerini söyledi.

‘Kalite ve iyi hizmet’

Halk Ege Et’ten alışveriş yapan emekli İsmail Aıcı, “Burayı tercih etmemin sebebi etlerinin kaliteli ve uygun fiyatlı olması ve servisin iyi olması. Her şeyden memnunuz. Etlerimizi ve peynirlerimizi Halk Ege Et’ten alıyoruz. Yakında geliyoruz. Bu hizmetten çok memnunuz. Vatandaşın alım gücü yok burada fiyatlar çok uygun. Etten çok memnunuz, hiç bu kadar kaliteli et almamıştım”ifadelerini kullandı.

Refika bir uzmansa, “Daha rahat, temiz ve güvenilir olduğu için Halk Ege Et’i tercih ediyorum. Bu hizmeti artırmak istiyorum. Vatandaşlar da uygun ve temiz olduğu için burayı tercih ediyor.”söz konusu.

‘İnsanlar kaliteden dolayı tercih ediyor’

Emekli Cengiz Güner Halk Ege Et’te alışveriş yapıyor “Ne aldığımızdan eminiz, fiyatlar çantamıza göre uygun. Et yemekten vazgeçtik, Halk Ege Et açılınca buradan alıp gönül rahatlığıyla tüketebildik. Eskiden tek maaşla geçiniyordum, şimdi iki maaşla geçiniyoruz. Et ve süt ürünlerini Halk Ege Et’ten alıyoruz. Fazla aramaya gerek yok, insanlar kaliteden dolayı burayı tercih ediyor, ne alacağınızdan eminsiniz. Hasret Hanım’ı seviyorum. Hizmetlerini görüyorum, bu hizmet için de teşekkür ederim”sözleriyle dile getirdi.

‘Oğlum buradaki sucuğa bayılıyor’

Mert Baskı ise “Kaliteli ve uygun fiyatlı olduğu için burayı tercih ediyorum. Ürünler kaliteli; Haftada birden fazla alışveriş yapıyoruz. Özellikle yoğurtları çok güzel. Oğlum burada sucuktan başka sucuk yemiyor. Başkanımızı çok seviyoruz, hizmetlerini çok iyi görüyorum. Halk Ege Et’in İzmir’deki şube sayısını artırmasını istiyoruz”dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu